Moodle

No heu entrat (Entrada)

Moodle
Omet EntradaOmet Activitats

Activitats

Omet CursosOmet Usuaris en línia

Usuaris en línia

(darrers 5 minuts)
Cap

Notícies del lloc

Imatge Admin User
Benvinguts a moodle
per Admin User - dimarts, 15 març 2011, 09:10
 

Benvinguts a l'aula virtual d'aprenentatge de la Fundació Universitària Martí l'Humà.

La plataforma implementada és la basada amb el programari de codi lliure Moodle.

Moodle és una plataforma creada per Marti Dougiamas.

Les prestacions més destacades i que justifiquen el seu èxit són:

· Enfoc constructivista i social de l'aprenentatge

· Facilitat i gratuïtat d'ús

· Codi obert i modular

· Gestió i adjudicació de rols d'usuaris

Si necessiteu ajuda per familiaritzar-vos en aquesta plataforma hi ha tota una comunitat d'usuaris i documentació que podem trobar a http://www.moodle.org

Si voleu veure una presentació ràpida de les possibilitats de moodle podeu entrar a

http://www.slideshare.net/usulmc/presentaci-de-moodle

Per poder treballar fàcilment amb aquesta plataforma virtual us recomanem:

· 1pc Pentium IV

· connexió ADSL

· Navegador Mozilla Firefox

Si teniu dubtes podeu contactar amb

informàtica (informaticamoodle@gmail.com)

secretaria (info@fumh.cat)

coordinadora dels cursos (neussol@fumh.cat)


Cursos disponibles

 • creat el dia 1 de juliol
 • Aquest curs pretén ser una aproximació a l’àmbit de les dinàmiques de grup, aplicades en alumnes de primària i secundària en l’àmbit escolar. L’objectiu principal és conèixer noves dinàmiques i endinsar-nos una mica en els processos que es donen dins un grup, així com també aprendre la seva implementació.
 • Moltes vegades som tutors i ens trobem davant d’una tasca dificultosa si realment la volem fer ben feta, ajudant a l’alumne a millorar com a persona i com estudiant i integrar-se en el grup classe i en la comunitat escolar.
  L’adolescència és una època complicada en la vida de les persones. Ser adolescent és, a vegades, un moment de rebel·lia contra tot i tothom i ens costa saber que fer per poder recolzar-los.
  Aquest curs pretén proporcionar les eines per fer aquesta tasca més fàcil.
 • Aquest curs pretén dotar de recursos al mestre per tal de fer viure la música des d'una perspectiva totalitzadora. Mitjanzant el treball per projectes anirem treballant tots els apartats que formen part del fet musical: cançó, instrumentació, audició...
  Tots els continguts del curs es poden aplicar a l'aula permetent l'adaptació a les diferents necessitats del mestre o del centre.
 • L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

  L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat son telemàtics.

 • Aquest curs d'actualització pedagògica dóna eines per a elaborar la Programació Didàctica de cara a les oposicions a l'especialitat d'Educació INFANTIL, sempre seguint els criteris marcats en l'última convocatòria de places al Cos de Mestres del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 • Aquest curs d'actualització pedagògica dóna eines per elaborar la Programació Didàctica de cara a les oposicions a l'especialitat d'EDUCACIÓ FÍSICA, sempre seguint els criteris marcats en l'última convocatòria de places al Cos de Mestres del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 • La Programació Didàctica és una eina clau per un bon docent. Amb aquest curs es pretèn conèixer les diferents parts d’aquesta tenint en compte la normativa vigent del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i elaborar-ne una per tal de presentar-la a les oposicions i/o dur-la a la pràctica en el dia dia d’una aula.
 • Amb aquest curs s'apren a realitzar una programació didàctica segons marca la normativa de la Generalitat de Catalunya.

 • El present programa s’ha dissenyat per formar a les persones que han de dur a terme la diagnosi i l’elaboració d’un Pla d’Igualtat a l’àmbit de les organitzacions: AGENTS D’IGUALTAT.

  L’Agent d’Igualtat és la persona experta en IGUALTAT d’oportunitats que analitza, dissenya, executa, avalua polítiques d’igualtat i assessora en el disseny de projectes per incorporar la perspectiva de gènere a institucions i empreses

 • La musicoteràpia és un apartat de la música que podem utilitzar a l'aula per aconseguir objectius concrets. Temes tan diferents com la relaxació o l'autoestima poden treballar-se des de la vesant musical.
 • L’experimentació i manipulació pràctica donen a l’hort escolar un gran poder motivador, element necessari de cara als aprenentatges del nostre alumnat.

  L’hort escolar es converteix així en un recurs metodològic d’una gran aplicació pràctica i clarament relacionat amb una gran quantitat de continguts de l’àrea de Coneixement del Medi.

 • Aquest curs va dirigit a professors, formadors i professionals del món educatiu per entrar en el nou món de les noves tecnologies, i de l'aprenentatge col·laboratiu i creatiu.

  Ja fa temps que les noves eines informàtiques es fan servir a les aules, però sovint els docents tendeixen a repetir i/o mantenir patrons de docència més que utilitzar les Tic per innovar.

  Cada vegada més les noves tecnologies han d’esdevenir elements decisius, de manera que ara és el moment de donar una resposta educativa i creativa als reptes que ens planteja aquesta nova societat del coneixement.

  Les TIC són abans que res innovació i la innovació a l’aula sempre ens aportarà beneficis.

  Objectius:

  --- experimentar possibles usos educatius d’eines de la web 2.0.

  ---Solucionar la desmotivació a les aules.

  ---Innovar amb nous elements metodològics.

  --- afavoreixin l’aprenentatge col•laboratiu mitjançant la utilització d’eines de la web social.

  Continguts:

  ---Els mapes conceptuals

  ---Els programes de presentacions

  ---Creació de webquest

  ---Usos d’eines col·laboratives diverses

 • Les presentacions visuals presenten una gran càrrega motivadora per al nostre alumnat.
  Poder disposar d'imatges visuals (mapes conceptuals + imatges) és un gran recurs metodològic a utilitzar amb la pissarra digital (ordinador + canó) a l'àrea de coneixement del medi.
  A més a més l'utlització de mapes conceptuals permet a l'alumnat aprendre a relacionar els conceptes utilitzats a cada tema i els ajuda en l'estructuració mentals de la resta d'aprenentatges.
 • Aquest curs pretén ajudar a conèixer millor els alumnes que presenten dificultats d'aprenentatge en la lectura i/o l'escriptura, com també aportar informació i idees per poder atendre'ls de manera individualitzada i, alhora, adequar millor les activitats grupals a les seves característiques i necessitats.
 • L’experimentació i manipulació pràctica donen a l’hort escolar un gran poder motivador, element necessari de cara als aprenentatges del nostre alumnat.

  L’hort escolar es converteix així en un recurs metodològic d’una gran aplicació pràctica i clarament relacionat amb una gran quantitat de continguts de l’àrea de Coneixement del Medi.


Omet Calendari

Calendari

dg dl dt dc dj dv ds
          1 Avui dissabte juliol 2 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       
Omet Últimes notícies

Últimes notícies

 • 15 mar, 09:10
  Admin User
  Benvinguts a moodle més...
Omet Cerca fòrums

Cerca fòrums


Cerca avançadaAjuda: "Cerca avançada" (nova finestra)
Omet Esdeveniments pròxims

Esdeveniments pròxims

No hi ha esdeveniments pròxims.
Omet Marcas propias

Marcas propias